Artemez gaat verhuizen!

November 6, 2019

Artemez gaat haar knusse, sfeervolle kamertje inruilen voor een minder knusse, maar nóg mooiere ruimte. Sinds ongeveer een jaar telt Artemez 4 creatievelingen, waarvan 3 op kantoor. En met alle mooie stalen die zich blijven opstapelen, groeiden we letterlijk ons kantoor uit. Tijd voor een nieuwe plek dus!

 

Ver hoeven we gelukkig niet te sjouwen, tegenover ons kantoor (in hetzelfde pand) kwam een grotere ruimte vrij, de oorspronkelijke raadzaal van het pand. Gaaf! Je kunt ons dus nog steeds vinden in het oude gemeentehuis aan de Grotestraat in Diepenheim.  We kunnen niet wachten om er in te trekken en er ons nieuwe creatieve plek van te maken.

 

Benieuwd hoe het eruit gaat zien? Hou onze site en social media in de gaten voor updates. 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

November 6, 2019

April 17, 2019

Please reload

Stay Up-To-Date with New Posts

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

 0547 260 484  -  info@artemez.nl  -  KvKnr.: 08154332

© artemez interiordesign & building diepenheim    |    Privacy statement   |   Algemene voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
01_artemezzwart.png