Een nieuwe skill!

April 17, 2019

Voor deze prachtige woning heeft Artemez een monochroom maar warm interieur ontworpen. De voor- en achtergevel zijn geheel van glas, deze transparantie is doorgevoerd in het interieur voor een ruimtelijk gevoel.

 

 

Tijdens dit ontwerpproces maakten wij gebruik van een nieuw renderprogramma. Met behulp van dit programma kunnen wij klanten fotorealistische beelden laten zien, zodat zij een nog beter beeld krijgen van hoe hun nieuwe leefruimte eruit zal gaan zien!

 

 

 

Please reload

Recent Posts

November 6, 2019

April 17, 2019

Please reload

Stay Up-To-Date with New Posts

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

 0547 260 484  -  info@artemez.nl  -  KvKnr.: 08154332

© artemez interiordesign & building diepenheim    |    Privacy statement   |   Algemene voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
01_artemezzwart.png