November 6, 2019

Artemez gaat haar knusse, sfeervolle kamertje inruilen voor een minder knusse, maar nóg mooiere ruimte. Sinds ongeveer een jaar telt Artemez 4 creatievelingen, waarvan 3 op kantoor. En met alle mooie stalen die zich blijven opstapelen, groeiden we letterlijk ons kantoor uit. Tijd voor een nieuwe plek dus!

Ver hoeven we gelukkig niet te sjouwen, tegeno...

June 14, 2019

We kregen de opdracht om een nieuwe showroom te ontwerpen voor Eijsink, één van de 19 specialisten op het gebied van hospitality die op de horecawerf in Amsterdam staan. De horeca sfeer is hier goed voelbaar door de keuze voor warme materialen met structuur. We zijn erg blij met het resultaat!

April 17, 2019

Uiteraard is ook dit jaar de Milan Design week niet aan ons voorbij gegaan. Een tripje naar Milaan heeft ons dan ook een hoop nieuwe inspiratie gebracht. Zie hier een impressie:

(foto's zijn genomen van de stands van Tom Dixon, Artemide, Moooi, Flos, Occhio, Zeitraum, Formafantasma en B&B Italia)

April 17, 2019

Voor deze prachtige woning heeft Artemez een monochroom maar warm interieur ontworpen. De voor- en achtergevel zijn geheel van glas, deze transparantie is doorgevoerd in het interieur voor een ruimtelijk gevoel.

Tijdens dit ontwerpproces maakten wij gebruik van een nieuw renderprogramma. Met behulp van dit programma kunnen wij klanten fotorealistische beelden laten zien, zodat zij...

Please reload

Recente berichten

November 6, 2019

April 17, 2019

Please reload

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

 0547 260 484  -  info@artemez.nl  -  KvKnr.: 08154332

© artemez interiordesign & building diepenheim    |    Privacy statement   |   Algemene voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
01_artemezzwart.png